onsdag 6 juni 2012

Tomtläget just nu


Så, då var samtliga sålda tomter inflyttade. Känns konstigt, att det just nu inte byggs något hus på området. Och det är bara en tomt bokad, den brevid oss. Och den har varit bokad ett tag nu, den där tremånadersgränsen (tomten måste köpas inom tre månader ifrån det att den bokades) närmar sig.

Jag som är kroniskt nyfiken undrar ju hur dte går för tomten brevid. Kommer det att komma upp ett hus snart? Det skulle vara himlans skönt om det blev överstökat så det blev mindre stökit...

Just nu upplever jag inte att kommunen gör någon jätte reklam för området. Kommun har ifs ett antal nyggnadsområden igång för tillfället, och så vitt jag förstår står det tomma tomter på samtliga områden, men ändå. Herrgårdsängen har ju så mycket att erbjuda. Fantastiska omgivningar, härliga tomter, massor med lekparker, 15 min till Västerås City... Och nu är ju dessutom byggstart för nya vägen satt till mitten av september, och bad och båtplatsen ska börja byggas så den kan invigas till midsommar om ett år. Hallå kommun! Dax att rycka upp sig kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar