tisdag 13 juli 2010

Njuter av vardagen

Nu är vi inflyttade. Det återstår endast ca 20 kartonger att packa upp. Underbart! Någonstans där mitt i allt trodde jag aldrig att dem skulle ta slut.

Vi trivs. Och det är ingen underdrift på något sätt. Det är en känsla av semester och ledighet så fort vi kommer hem. Huset är underbart lätt att leva i. Det "flyter" på något härligt sätt. Det känns verkligen som det är vårt in i minsta detalj.

Vi ångrar inte en sekund att vi lät snickarna öra altanen till oss. Med det vädret vi har haft de senaste veckorna vet jag inte hur vi skulle ha klarat oss utan den. Lilla O älskar att leka där och vi flyttar ofta ut på altanen på kvällarna. Känslan av att kunna gå runt huset utan att sätta på sig skor är underbar.

Just nu kan vi inte komma på något som vi skulle ha gjort annorlunda med huset. Vi vi bortser från avsaknaden av tomrör, som verkar vara missförstånd och kommunikationsmissar på fler nivåer än tusen, så är vi inget annat än nöjda med vårt hus. Våra hantverkare har gjort ett hästjobb! Alla som kommer in i huset berömmer det för husets finish. Det gäller både människor i husbyggarbranschen, vänner, mäklare, "lokalbefolkning", grannar och alla andra. Visst, alla kanske inte säger "hela" sanningen, och visst det handlar mycket om tycke och smak. Men faktum kvarstår. Vi har haft helt otroligt duktiga hantverkare som har presterat något som är helt fantastiskt. Och detta helt fantastiska är vårt hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar