onsdag 23 juni 2010

Med nycklen i handen

Idag var det en stor dag. Dagen för slutbesiktningen. Jag var så spänd inför detta att jag hade svårt att fokusera på någonting på morgonen. Jag gjorde ett tappert försök att packa en kartong eller två. Men mer än så blev det inte.

Klockan 11.00. Startskottet! Allt gick som planerat i ca 2 min. Då skulle besiktningsmannen kontrollera temperaturen på varmvattnet. Vattnet blev aldrig varmt. IVT-pannan hade lagt av. Den höll i sisådär 5 dagar.  Smärre panik. Säljare G slängde sig på telefonen, försökte hitta täckning och försökte få tag på röris.

Resten av besiktningen gick smärtfritt. Återigen prisades hantverkarna. Vilket jobb de har gjort! Huset är helt fantastiskt! Det hade inte blivit hälften så bra utan dem.

Ja, värmepumpen. Efter mycket om och men kom röris fram till att den är trasig och måste lagas av IVT. Så IVT kommer ut till huset imorgon på fm.

Huset är nu godkänt med en anmärkning om värmepumpen. Det betyder att huset är vårt och i vittnens närvaro fick vi mottaga husnycklarna av snickare G.

Vi är nu officiellt
H U S Ä G A R E ! ! !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar