måndag 31 maj 2010

Kvalitetsansvarig ringde

Kvalitetsansvarig ringde precis. Han började med att säga att han hade varit ute vid villan i förra veckan och tittat. Jag blev genast orolig. Tänkte "att nu kommer det, vad sjutton är galet nu då?".  Men tänk. Inget är galet. Allt går galant. Han gratulerade oss till områdets vackraste hus. Enligt hans mening fanns det ingen som spelade i samma liga. Det är inte utan att man blir lite stolt och sträcker lite på sig. Det är även att helt fantastiskt betyg till "våra" hantverkare som jobbar på med huset. Utan dem hade det aldrig blivit så bra som det nu blir.

Sen skulle vi visst beställa en lägeskontroll med. Lantmäteriet ska ut och mäta att huset verkligen hamnade där det var sagt att det skulle stå. Så nu är det beställt det med. det måste visst vara klart till slutbesiktningen av huset. Gubben på lantmäteriet sa att det skulle bli gjort inom 14 dagar. Så jag hoppas han håller vad han lovar.

Sen undrade han om jordhögen var jämnad än, och svaret är tyvärr fortfarande nej. Fortfarande för blött i backen visst. Sen undrade han även om provtryckningen var gjord. Och på det hade jag faktiskt inget svar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar