söndag 27 december 2009

Kallt så ända in i bomben



Idag var vi ute i området och promenerade. Vi tog med oss pulkan så att lilla O kunde få åka. Det var kallt, - 10,5 grader. Vi gick ner till båthuset och tillbaka ca 1,5km. På den tiden han lilla O bli JÄTTE kall stackarn. Jag hade en vision att vi skulle sitta på ett liggunderlag på uppfarten och inmundiga den varma chokladen, men insåg snart att det skulle inte lilla O fixa. Det blev varmchoklad i bakluckan istället.

Det var lite folk ut på området och fixade med sina hus. Ena grannen satte upp väggpapp, och den andra sågade ved. På granngatan skottade en dam fram en husgrund (kanske husleverans till veckan?) och på nästa granngata snickrades det på ett garage.

Det ska bli spänannde att se hur det kommer att bli med vår grund. Enligt www.yr.no kommer det inte att bli varmare, snarare kallare, under de 10 närmaste dygnen. Albabalkarna till grunden uppe, men den är inte isolerad och definitivt inte gjuten. Undra hur varmt det måste vara för att de ska gjuta och under hur lång tid det måste vara så varmt? Det är riktigt spännande det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar