måndag 27 september 2010

Målad fasad



Sakta, mycket sakta, men säkert börjar fasade få sin färg. Nu är det bara framsidan och finlir kvar. SKÖNT! Den franska balkongen ska bytas ut. Vi beställde en i smide, och den vi fick var i popnitad aliminium. Väldigt stor skillnad enligt mig. Vi har hittat en som vi vill ha och väntar just nu bara på att Sävsjöträhus ska ge ok så att projektledaren kan göra en beställning.


Snickarna var här tidigare i veckan. De ordnade till allt som stod på deras "fixa till lista". Så skönt att kunna bocka av en del.  Snickarna har varit fantastiska. Kan inte annat än att bocka och buga och tacka.

Nu väntar vi bara på att VVS, plattsättaren och elis ska fixa till det som åligger dem. Det börjar bli taijt om tid för dem. Vad jag förstår har de på sig till den 23/10.  Undra om de hinner? Det är ingen av dem som har hört av sig för att boka in sig. Tråkigt!

Och för er som undrar hur det går med den rykande kakelugnen... den ryker fortfarande in trots att vi tagit bort trallen över inluften och vi har tagit bort ventilen som ska hålla djuren borta från inluften. Så nu väntar vi även på kaminfolket som ska komma och titta på vad som är fel.

1 kommentar:

  1. Hej! Ni har en jättefin kulör på huset:) Vad heter den, vilket märke är det, och vilken typ av färg är det?
    Hälsningar, Ylfva

    SvaraRadera