tisdag 14 september 2010

Det ryker in!

Japps, skoja inte det ryker in!!!

Ny upptäckt idag. Det går inte att elda i kakelugnen och köra köksfläkten samtidigt. För då blir hela huset fyllt av rök *morr*. Hur i hela friden tänkte "någon" där då? Mailat säljaren/projektledaren. Lösning önskas omgående tack!

2 kommentarer:

  1. Hej,
    Vilket fint hus ni har! Vi håller på att slå till på en tomt, men har inte bestämt husleverantör ännu. Har bläddrat i Sävsjö Trähus katalog och tycker mycket om Frejagården. Vad ligger priset på ungefär? Vårt alternativ är Karlson hus, men de är lite väl dyra. Hälsningar Monica

    SvaraRadera
  2. Lösning:
    öppna dörren under själva tändningsfasen något. Moderna hus är väldigt täta för att inte läcka värme och jag kan tänka mig att husen därute är om möjligt ännu tätare. Sätter du på fläkten sen och suger ut 200l/minut eller mer blir det svårt för spisen att få luft någon annan stans än genom skorstenen.. Har haft samma problem i vårt 4 år gamla hus sen tidigare och många grannar samma sak.. Så troligen inte dålig konstruktion om jag får gissa. Bara glänta dörren/fönstret någon minut tills det tagit sig..

    SvaraRadera