tisdag 26 januari 2010

Massor händer långsamt

Grunden
Grunden är nu gjuten och bakkanten på garaget är uppmurat. Av någon anledning gick det åt ca 3ggr så mycket fyllnadsmassa som leverantören hade räknat. med. Vi sak alltså betala 100000kr extra för krossad sten. Känns väll sisådär. Det hade väll varit en grej om de hade ringt och förvarnat oss när det började dra iväg, men ingenting sånt. Vi fick ett mail med det glada beskedet i slutet av förra veckan (precis innan familjen blev magsjuk. Samband?!?). J har försökt få tag på säljare G för att prata om saken, men han blir bara bortryckt hela tiden. Tråkigt! 

Huset
Huset kommer v6. Vi har bestämt vad vi vill ha för sten och kakel till badrum, hall och tvättstuga. Offerterna är inne och ska bara vidarefodras till säljaren. Tanken är att det är dem som få köpa in materialet så att det blir rätta ytor.

Lägenheten
Lägenheten är nu såld! Så skönt att ha det ur världen. Vi fick det vi ville ha, men inte det vi hade hoppats på.  Känslan är lite tudelad. Det känns som om vi just nu bor i någon annans hem. J uttryckte det som att vi är just nu nästan bostadslösa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar