onsdag 27 januari 2010

Längtar

Längtar så tills i sommar och till när vi får flytta in i huset. Det kommer att bli världens finaste hus. Och vad som är ännu bättre är att det kommer att bli precis vad vi vill ha. Det blir perfekt för oss. Just nu känns det som en transport sträcka fram tills vi får flytta in. Det mesta kring huset är helt klart och bestämt. Vi väntar på merkostnadspriser för stenläggningen inomhus, inbyggnaden av badkaret, vi måste dubbelkolla fasadfärgen och vi måste bestämma oss för vad vi vill ha för kakel till köket. Sen är det ju det där med väggfärgen inomhus. Men det tar vi sen. Just nu lutar det år att allt får bli vitt till att börja med. Och allt eftersom vi bor in oss målar vi väggarna.

Nu lämnar vi över till proffsen (och tackar grundkillen och hans gäng för grunden. Givetvis är även de proffs!), luta oss tillbaka och bara glider med (och betalar räkningarna i den takt de kommer).

2 kommentarer:

  1. Hej! Tänkte att jag skulle skriva en kommentar och säga hej eftersom jag kikar in då och då och läser med intresse hur det går med ert fina husbygge. Jag och min sambo står i startgroparna för att bygga på tomt Ä7 i Gäddeholm, så vi kommer nästan att bli grannar! Vi har börjat ta in offerter från några husleverantörer så vi har långan väga att gå innan vi kan luta oss tillbaka lite. Det är inte mycket annat än hus och planlösningar som snurrar i huvudet just nu. Lycka till med husbygget och hoppas vi ses i kvarteret!
    Mvh Linda och Jonas

    SvaraRadera
  2. Hej Granne!!! Vad trevligt att du tittade in! Ska bli spännande att följa ert bygge. Vilka begär ni offerter ifrån? Jag kan med gott samvete rekommendera SävsjöTrähus och säljare G. Sen är arkitekt T helt fantastisk! Om ni pratar med dem hälsa från Anna och Janne.
    Klart att vi ses i kvarteret!
    Anna

    SvaraRadera