fredag 26 april 2013

Tomtläget Gäddeholm



S= Sävsjö Trähus
M= Mälarvillan
T= Trivselhus
My= Myresjöhus
E =Eksjöhus
F= Fiskarheden
Eg= Egenritade
I = Intressantahus
X = Bokad

Kommunen har gjort om sin hemsida över lediga tomter på Gäddeholm. Helt plötsligt har man inte längre någon översikt på hur det faktiskt der ut, och vad man har att välja på. Så jag har knåpat lite själv och detta är vad jag kom fram till.

2 kommentarer:

  1. Hej, vi är ett par som håller på att planera husbygge på gäddeholm. Vi kommer att ha ett Mälarvillanhus. Det är dock en liten oro att man ska hamna jättemycket utöver kalkylen. Såg bla erat inlägg om att ni hade fått 100 000 kr extra för grus till tomten. Undrar lite nu från er som har erfarenhet att bygga hur mycket eran kalkyl steg med. Alltså hur mycket tillkom extra som säljarna inte hade tagit med i priset tex som gruset. MVH

    SvaraRadera
  2. Vi tog huset på Totalentreprenad. Skrev inte på kontraktet för ens vi hade med allt vi ville ha med, ochbestämde oss för att INTE ändra på något sedan kontraktet var påskrivet. På så vis höll vi vår budget. Inte en krona mer kostade det, för huset. Sen är det ju det där med trädgården. Vi had einte räknat med det alls, inte satt en budget alls för det. Så den blev ju såklart dyrare än tänkt. Men den är enklare att ta pö om pö. Kom ner och knacka på så kan vi pratra mer om budget, våndor och glädjen i att bygga nytt!
    Kram

    SvaraRadera