lördag 10 oktober 2009

Grannen...

(Klickbar bild)

Glada i hågen gac vi oss iväg till tomten igår. Vädret var strålande och vi ville se tomten från dens bästa sida. Väl på plats blir vi dock bekymrade. Har Sävsjö redan börjat skakta??? Varför är stora delar av vår tomt en leråker. Var är stubben (som vi skulle fota) från tädet som de fällde på vår tomt??? varför står det en arbetsbod där vi ska ha våran uppfart???

Snart börjar vi förstå att de säkert insåg att trädet de fällt stog på vår tomt, och försökte mörka det genom att gräva upp stubben. Detta medförde dock att det blev leråker på hela vår vänstra sida. Samma granne har sen spritt ut sig över vår tomt och sin andra grannes tomt (räcker inte deras egen tomt på över 1200kvm till?).

Visst, jag fattar att man kanske behöver sprida ut sig och kanske ta sig in på andras tomter för att fixa, men då tycker jag att det är självklart att man lyfter telefonen och ringer till tomtägarna och säger som det är. Tycker jag vill säga.

Vi var inte glad när vi åkte däriufrån. Grannsämjan kunde ha fått en bättre start! Hoppa satt det är en övertrevlig barnfamilj som flyttar in som inte har ån koll på vad deras entreprenörer gör.

1 kommentar:

  1. Ja, klart deras egen tomt räcker, troligtvis får ju inte ni klämma in er på deras tomt när det är er tur en!! Fast troligtvis kan du använda dina blogginlägg som "bevis" de är ju datummärkta å allt och där står det ju vad som hänt!

    SvaraRadera